Als vrijwilliger

Als vrijwilliger

Zoals bij elk evenement of bij elke (sport)vereniging staat of valt alles met de hulp en de eindeloze inzet van verschillende vrijwilligers.

Ben je zelf misschien minder sportief? Heb je een blessure, maar wens je Zevendonk voor Muco toch op één of andere manier te steunen? Of steek je gewoon graag je handen uit de mouwen en laat je je goed hart op die manier zien? Dan heeft Zevendonk voor Muco de perfecte oplossing voor jou! 

We geven je de kans om je steentje bij te dragen als vrijwilliger en zo samen met ons het evenement mee in goede banen te leiden voor de vele sporters die op deze dag hun beste beentje voorzetten.

Tijdens Zevendonk voor Muco moeten er verschillende taken uitgevoerd worden: tappen, afruimen, bevoorrading, seingever, opstellen en afbreken van het plein,... zijn nog maar enkele van de vele jobs die nodig zijn om er een geslaagd evenement van te maken.

En hiervoor kunnen we ook jouw hulp gebruiken! Spreekt dit je aan en wil je één of meer shiften van 2u voor je rekening nemen, van één welbepaalde of enkele verschillende taken? Stuur ons een mailtje: info@zevendonkvoormuco.be!