Nieuwe longen voor Jordy!

Na lang wachten heeft Jordy, één van de personen rond wie Sporten voor Muco destijds opgestart is, vorig weekend nieuwe longen gekregen. Het is nu afwachten hoe zijn lichaam reageert en er volgt nog een revalidatieperiode.

We wensen Jordy veel succes en hopen hem misschien op het event van 20 september te mogen verwelkomen! Zijn zus, Jolien, en zijn vriendin, Stefanie, lieten ons onderstaand bericht weten:

"Gisteren was de start van een nieuw leven. Nieuwe longen. Daar zijn we al lang op aan het wachten. Ademen. Voor zovelen vanzelfsprekend voor ons een gevecht. Jordy heeft gisteren een longtransplantatie ondergaan en stelt het gezien de omstandigheden goed. Stap voor stap gaan we ervoor! Mijn broer is een vechter en daar zijn we fier op! Groetjes, Jolien & Stefanie"

Hiervoor doen we het allemaal! We hopen op zondag 20 september deze vreselijke ziekte nog eens onder de aandacht te kunnen brengen en een mooie opbrengst te kunnen verzamelen voor het MucoJOVO-LEEFfonds van de Belgische Mucovereniging.

Tot dan!